mijn services

ontdek jouw unieke stempel

Waar word jij gelukkig van? Waar raak je niet over uitgepraat? Wat vind je echt leuk om te doen? In een aantal sessies gaan we samen aan de slag om jouw unieke stempel/identiteit te vinden en vast te stellen waar jouw kracht en talent ligt. In deze gesprekken achterhalen we wat jouw drijft, zonder te luisteren naar de stemmen van je ouders, leraren of mensen om je heen. Alle antwoorden liggen in jou opgeslagen en ik kijk er naar uit die samen te vinden.

  • Karaktereigenschappen, kernkwaliteiten, talenten en specifieke kracht

  • Studierichting die het beste bij jou past

  • Richting geven naar baan, bedrijf of positie wat bij je past of een compleet andere richting!

  • Hulp bij opstellen CV en/of Personal Brand

Een sessie duurt ongeveer 2.5 uur op locatie.


business mentoring

In Amerika is het een standaard gegeven, in ieder geval bij de grote ondernemingen, dat de CEO een business mentor aan zijn of haar zijde heeft.
Mijn doel is het om MKB-bedrijven en jonge startende bedrijven, bewust te maken van de ondersteunende werking die een business mentor jou kan geven. Wij hebben allemaal momenten, dat we het even niet zeker weten, twijfels over de richting van het bedrijf, de nieuwe ontwikkelingen en welke gevolgen dat kan hebben en hoe moet ik hier mee omgaan. Verschil van inzicht over visie en strategie met je collega’s, kortom heel veel zaken waar je niet zomaar aan voorbij kunt gaan.
Hier wil ik graag een klankbord rol spelen en mijn kennis en ervaring met je delen.
Zoek jij een luisterend oor, een sparringpartner of business adviseur? Dit is voor jou!

Eén sessie duurt ongeveer 2 uur op locatie.


Business development & strategy

Business Development & Strategy is een ander onderdeel, waar ik met veel plezier mee bezig ben.

Enerzijds vind ik het heel leuk om jonge bedrijven en start ups te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Juist deze bedrijven, die de eerste groeifase achter de rug hebben inzicht te geven in hun actuele situatie door een bedrijvenscan te maken. Snel en effectief en de uitkomst bespreken wij uiteraard, waarna de aanbevelingen op schrift volgen.

Wanneer blijkt dat de marktomgeving vraagt om aanpassing van de visie en de strategie, maak ik daar een voorstel voor, naast de aanbevelingen voor het huidige businessmodel.

Bij MKB-bedrijven die al langer actief zijn en ook succesvol gebeurd het nog weleens, dat ze te weinig oog hebben voor de veranderingen om hun heen en dan opeens realiseren dat anderen hun voorbijgaan. Vraag je je af of jouw business nog doorgroeimogelijkheden heeft? Wanneer je zo sterk bij je bedrijf betrokken bent is het soms lastig om even uit te zoomen en het grote plaatje weer te zien. Ik ben er dan om via een bedrijfsscan snel en effectief een beeld te geven van de huidige situatie en hoe dit zich verhoud tot de marktomgeving. In vijf sessies stellen wij samen opnieuw jouw visie, bedrijfsfocus, strategie en richting vast en ontvang je een uitgewerkt document met alle informatie en te nemen acties.

  • Bedrijfsanalyse

  • Interviews

  • Rapport met aanbevelingen

Eén sessie duurt ongeveer 2 uur op locatie.


Coach voor starters in de reiswereld

Ik wil mijn ervaring in de reis- en verblijfsindustrie graag delen met die mensen die overwegen een start te maken in deze fascinerende en zeer dynamische wereld. Om die reden heb ik mij ook opgegeven bij het ANVR om indien de vraag zich voordoet voor advies en/of begeleiding graag die rol wil invullen.

Uiteraard ben ik natuurlijk ook direct benaderbaar.

Een sessie duurt ongeveer 2 uur op locatie