Wouter de Wolf
 

Identiteit coach / business mentor

wouter de wolf

 
 
2AE9D423-A528-4D56-B33B-53DB624C9D39.jpg
 

ontdek jouw unieke stempel

Studiekeuzestress? Carrière switch? Moeite met het vinden van je eerste baan? Of eigenlijk geen idee wat je nou écht leuk vindt?

In een korte maar intensieve periode begeleid ik jongeren, starters, managers en directeuren bij het vaststellen van hun unieke stempel/identiteit en het vinden van een studie, baan, positie of richting die echt bij hen past.

We gaan terug naar de basis. Terug naar jouw natuurlijke ik.

“Inzicht in jezelf is de richting van jouw toekomst”


 

 “Ik ging van de top van de reiswereld, naar op maat gemaakte reizen naar binnen. En nu leer ik jou hoe je dit ook kunt doen. “

wouter de wolf

 

over mij

Mijn naam is Wouter de Wolf, vader, carrière adviseur en business mentor met een liefde voor de reiswereld.

mijn services

Door jou inzicht in jezelf te geven en daarmee richting, ben jij in staat om juiste keuzes te maken.
Jouw identiteit is daarvoor de basis.

blog

Lees hier meer over mijn visie, gedachten en persoonlijke ervaringen. Voor het maken van keuzes en bepalen van richting.


testimonials


 

“Wouter heeft de kracht om anderen hun talenten en positieve eigenschappen te laten zien, waar ze zelf misschien nog niet bij stil stonden. Hij helpt je om het beste in jezelf naar boven te halen, met een directe aanpak en een heldere visie. Door te werken met Wouter kreeg ik recht toe recht aan advies waar ik jaren wat aan heb.”

Anna Koster (1991), Leiden NL


“Wouter heeft me het zetje in de rug en de moed gegeven om eerlijk te zijn tegen mensen om mij heen over wat ik graag zou willen doen.”

Berry van Steenoven (1996), Kalmthout BE


“Toen ik net startte met mijn eigen social media bedrijf had ik geen idee hoe ik het beste mijn tarieven kon bepalen. Wouter heeft mij geïnspireerd en geholpen om pakketten samen te stellen, waar zowel ik als mijn klanten zich goed bij voelde.”

Tess de Wolf (1989), Amsterdam NL