wouter de wolf

over mij

Mijn naam is Wouter de Wolf, vader, carrière adviseur en business mentor.

Vanaf mijn achttiende begon mijn werkende leven en al gauw kwam ik erachter dat de reiswereld mijn wereld was. Als jonge inkoper reisde ik van accommodatie naar accommodatie, en heb ik fantastische landen en hotels mogen bezoeken. Vastberaden om door te groeien leerde ik alle kneepjes van het vak om uiteindelijk op mijn 40ste benoemd te worden tot algemeen directeur van een grote reisorganisatie. In mijn 12 jaar als directeur en de jaren die daar op volgden heb ik vele hoogtepunten maar zeker ook dieptepunten meegemaakt.

Van het maken van mooie deals en een onverwachts ontslag tot het opstarten van een eigen bedrijf en weer opkrabbelen na een groot verlies.

De afgelopen 45 jaar hebben mij ongelofelijk veel geleerd over het zakenleven, maar bovenal over mijzelf. Ik weet als geen ander hoe het is om bij jezelf weg te raken, keuzes te maken die niet de juiste fit zijn en je te identificeren met een bedrijf in plaats van te handelen vanuit je eigen waarden, talenten en kracht.

Ik geloof dat ieder mens een unieke stempel bezit. Een samenspel van karakter, talent, kracht, liefde en drijfveer. Wanneer je dicht bij jouw stempel blijft zal je zien dat denken, voelen en handelen vloeiend in elkaar overlopen. En het gemakkelijker wordt om keuzes te maken waar je ziel van aan gaat.

Ik zie het als mijn missie om jongeren, starters, managers dan wel wie interesse heeft, te helpen bij het vaststellen van hun unieke stempel en hen te begeleiden om persoonlijke of zakelijk keuzes te maken die echt bij hen past. Van het kiezen voor een passende studie, het starten van je eerste baan, veranderen van baan of een complete switch. Er rest dan eigenlijk maar een vraag: wat maakt jou gelukkig? Laten we hier samen achter komen zodat gedurende jouw werkende leven jij volledig in je kracht blijft staan.


Wouter de Wolf


Meer info over mijn achtergrond vind je op LinkedIn.